Pangasius pane cu cartofi la tigaie

de madi_marin in Pangasius, 19 Iun 2010 | 9056 vizualizari

 

Pentru ca bucatarasii mi+au facut pofta de snitele de peste, am facut si eu....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de pangasius
  • 2 oua
  • 1 kg cartofi micuti
  • faina
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius pane cu cartofi la tigaie:

Cartofii se curata, se spala si se taie sferturi. Se pun la fiert pentru 20 de minute, apoi se scurg bine de apa si se pun la prajit in ulei pana se rumenesc.

Fileurile se taie in bucati potrivite. Se face un amestec din oua batute cu putina sare si 1 lingura de faina. Se dau bucatile de peste intai prin faina, apoi prin oul batut. Se prajesc pe ambele parti in ulei incins pana se rumenesc frumos.

Se face o crema de usturoi din usturoiul ras pe razatoarea mica, sare si ulei.

Se servesc snitelele cu cartofi si crema de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius pane cu cartofi la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de peste cu maioneza