Panna cotta cu banane si capsuni

de Dana_Retetegg in Dulciuri, 3 Mar 2012 | 5225 vizualizari

 

Best dessert ever!!

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte dulce,
  • 200 ml frisca lichida (sau smantana dulce),
  • 150 gr zahar,
  • 2 plicuri gelatina (20 gr),
  • 1 zahar vanilat,
  • 1 banana,
  • esenta de vanilie,
  • capsuni
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu banane si capsuni:

Am pus intr-un vas laptele si l-am incalzit (doar cald nu fiert). Am pus zaharul si am amestecat pana s-a topit.

Am adaugat si banana pasata in blender.

Am dat vasul deoparte si am adaugat frisca lichida, gelatina hidratata, esenta si zaharul vanilat.

Am pus pe foc din nou, am omogenizat cu un tel si am lasat pana s-a incalzit din nou compozitia (fara sa fiarba).

Am umezit cu apa rece formele de silicon si am pus budinca in ele.

Am lasat in frigider 3-4 ore inainte de servire.

Am servit cu sirop de fructe si capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu banane si capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]