Panna cotta cu ciocolata

de ianculubita in Dulciuri, 14 Feb 2014 | 2985 vizualizari

 

Sa va indulcesc putin azi daca tot e sarbatoare si va urez sa iubiti si sa fiti iubite dragele mele!!!

 

INGREDIENTE

  • 400ml smantana lichida
  • 2linguri zahar
  • 100g ciocolata amaruie
  • 4foi de gelatina
  • 1lingura unt
  • Sos
  • 100ml frisca lichida
  • 100g ciocolata alba
  • 1lingura unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu ciocolata:

Intr-un vas pe foc mic punem smantana cu zahar iar cand a ajuns la punctul de fierbere dam deoparte,adaugam ciocolata rupta,amestecam pana se topeste,adaugam apoi gelatina hidratata in putina apa rece iar dupa ce totul este bine omogenizat,umplem formele unse cu putin unt;lasam la frigider pana a doua zi.

Pentru sos punem frisca intr-un vas pe foc,adaugam ciocolata rupta iar cand incepe sa fiarba dam deoparte,amestecam bine sa se topeasca apoi adaugam untul.

Servim inimioarele rasturnate pe un platou iar deasupra sosul alb.

DELICIOASE!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

deyutzky 1

14.02.2014, 15:54

ce inimioare frumoase servesc si eu una!

Rocsi 1

14.02.2014, 20:11

Mmmm asa desert vreau si eu

ianculubita 1

15.02.2014, 18:48

mmm,panna cotta cred ca-i pe placul tuturor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

pe 27.04 la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza dulce, urda si portocale