Panzerotti

de angyb in Pizza, 12 Ian 2013 | 16181 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 g faina alba
  • 1 ou
  • 1 cub de drojdie
  • apa calda
  • sare
  • 1/2 lingurita de zahar

Umplutura:

  • 1/2 ceapa
  • 200 ml pasta de rosii
  • busuioc
  • 200 g mozzarella
  • 200 g prosciutto cotto
  • sare

Pt.uns:

  • 1 ou
  • o lingura de lapte
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panzerotti:

Aluatul:Pregatim o maia din cubul de drojdie ,zaharul si un pic de apa calda .O lasam la un loc cald aproximativ 15 minute,.Adaugam oul ,faina alba ,sarea si framantam adaugand cate un pic de apa calda pana cand devine un aluat nelipicios. Lasam aluatul la un loc cald pana cand isi dubleaza volumul.

Umplutura: Calim ceapa intr-un pic de ulei de masline dupa care adaugam pasta de rosii .Condimentam cu sare si busuioc si lasam sa fiarba pana cand se ingroasa.

Intindeti aluatul obtinut si taiem cercuri.Punem pe jumatea din cerc  cate  o lingurita de pasta de rosii deasupra mozzarella si prosciutto taiate cubulete. Inchidem cu cealalta jumatate si presam marginile cu ajutorul unei furculite.

Batem oul cu o lingura de lapte si ungem desupra dupa care presaram desupra seminte de mac.

Se da la cuptorul preincalzit aproximativ 30 de minute pana cand se rumenesc .

Daca ti-a placut reteta noastra "Panzerotti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (36)

ANNA_46 1

13.01.2013, 01:42

Super gustoase reteta bineanteles o luam cu noi

angyb 1

13.01.2013, 10:40

<multumesc mult la toata lumea

Ubulika 1

14.01.2013, 19:03

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]