Papara cu piept de pui afumat si branza topita

de ArianaBala in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2011 | 4779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • cateva felii de piept de pui afumat
  • 2 felii de branza topita
  • putin unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papara cu piept de pui afumat si branza topita:

-taiem pieptul de pui in felii subtiri si il rumenim in putin unt ( eu am pus foarte putin, un varf de cutit) timp de 2-3 minute, la foc mic;

-adaugam ouale direct in tigaie si amestecam;

-cand ouale sunt gata, punem si branza topita, amestecam bine, mai lasam 1 minut si papara e gata.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Papara cu piept de pui afumat si branza topita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf

de RODIMUR 8

la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere

de oanapl 7

ieri la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci

de oanapl 7

ieri la 20:07

Placinta cu branza si iaurt

de oanapl 7

ieri la 18:56

 Tort Valentina- capsuni si ciocolata

pe 24.01 la 20:30

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua cu rosii