Pappardelle cu carnati

de mihaelar63 in Paste, 23 Iul 2014 | 4391 vizualizari

 

Asa scria pe pachet , asa scriu si eu .. Mai pe romaneste : taitei lati . Pastele acestea de foarte buna calitate au intrat in topul preferintelor mele . Apar periodic in oferta unui lant de magazine . Mi-au placut atat de mult incat am facut provizii :d .Preparatul este foarte reusit daca ai ingrediente proaspete si de calitate . Pastelor s-au alaturat branza de oaie si carnat de casa .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pappardelle cu ou si cu spanac
  • 400 gr carnat de casa afumat
  • 200 gr branza de oaie
  • 100 gr ulei masline
  • sare
  • fulgi de chilli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pappardelle cu carnati:

Fierbeti in apa cu multa sare pastele respectand instructiunile de pe eticheta. Scurgeti pastele de apa .

Feliati carnatul. Intr-o tigaie mare puneti uleiul si prajiti crocant rondelele de carnat. Rasturnati pastele peste carnati. Presarati cu branza de oaie. Amestecati pana branza incepe sa se topeasca. Cine doreste mai picant poate presara fulgi de chilli deasupra .

TIPS-URI

1

Amestecati cu rabdare branza de oaie , vor rezulta niste paste perfect a la dente .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pappardelle cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

anca_rm 1

24.07.2014, 08:22

hai la pappardelle

dantes 1

24.07.2014, 10:26

Foarte bune!

Luckycake 1

24.07.2014, 12:17

Yamiii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos alb