Papricas de porc

de adry88 in Porc, 16 Oct 2013 | 5241 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 2 cepe potrivite
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingura boia dulce
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • Galuste
  • 2 oua
  • 4-5 linguri faina
  • 1 lingurita ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de porc:

Carnea o spalam si o taiem cubulete,

Intr-o cratita adaugam ulei si cand s-a incalzit adaugam carnea si o prajim pe toate partile,

Tocam ceapa marunt si adaugam peste carne,boiaua de ardei,bulionul si amestecam lasam sa se caleasca impreuna dupa care adaugam apa cat sa acopere,

Acoperim cratita si lasam sa fiarba,la foc potrivit,

Galustele-intr-un bol batem cele 2 oua cu sare si piper,adaugam uleiul si treptat faina,amestecam bine,trebuie sa rezulte un aluat mai grosut decat smantana,

Cand carnea este fiarta adaugam  1 cana de apa si cu o lingurita formam galustele,lingurita o trecem tot timpul prin apa,

Lasam sa fiarba cca 15 min(verificam galustele inainte sa oprim focul)

Se serveste cu patrunjel verde tocat deasupra,

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]