Papricas de pui cu ciuperci si ceapa verde

de Bya Ralu in Pui, 25 Mar 2018 | 3252 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 1 tavita de ciuperci feliate cam 100-150 gr
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 morcov
  • ulei de masline
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • vegeta/piper/boia dulce/usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu ciuperci si ceapa verde:

Pulpele de pui se condimenteaza si se pun intr-o tigaie in ulei la prajit. Dupa ce se rumenesc pe ambele parti se scot pe o farfurie.

Intr-o oala pune ceapa verde taiata, morcovul rondele, ulei de masline si lasam sa se caleasca putin.

Adaugam pulpele de pui prajite, punem apa cat sa acopere si lasam sa fiarba atat carnea cat si legumele.

Preparam amestecul de galuste din 2 oua amestecate bine, sare, piper si faina cat cuprinde sa nu fie foarte gros, dar nici subtire.

Cu o lingura se ia din amestec si se pun in cratita pentru a se forma galuste.

Ciuperciile se pun intr-o tigaie cu ulei de masline si lasam sa se rumeneasca putin, dupa care adaugam in oala.

Punem si pasta de tomate, condimentam dupa gust si lasam circa 10 minute sa fiarba si galustele.

Daca zeama este prea subtire se amesteca 1 lingura de faina cu putina apa si se adauga pentru a se ingrosa putin.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu ciuperci si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas cu carne de pui si galusti