Paprikaş cu carne de porc cartofi şi găluşte

de botcrina in Porc, 26 Oct 2014 | 3698 vizualizari

 

Este o supă foarte gustoasă!

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc
  • 4-5 cartofi potriviţi de mari
  • 2 cepe mici
  • 1 ardei roşu
  • 1-2 ardei iuţi
  • 1 morcov
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 1 ţelină
  • 1 lingură boia
  • o crenguţă de cimbru
  • 2 frunze de dafin
  • sare şi piper după gust
  • 1 ou
  • 50 g făină
  • 50 g griş
  • 50 ml ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikaş cu carne de porc cartofi şi găluşte:

Tăiem toate legumele cubuleţe, lăsăm de o parte doar ardeii iuţi.

Într-o oală punem uleiul la încins, sotăm legumele în acesta, adăugăm paprika şi stingem cu apă caldă.

Lăsăm să fiarbă puţin apoi adăugăm carnea tăiată cubuleţe.

Potrivim de sare şi piper şi adăugăm crenguţa de cimbru şi frunzele de dafin.

Când carnea este pătrunsă aproape bine punem în supă cartofii, curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe,

Între timp facem găluştele dintr-un ou cu 50 g făină şi 50 g griş.

Punem găluştele cu ajutorul unei linguriţe în supă şi mai lăsăm să fiarbă puţin.

Tăiem ardeii iuţi rondele subţiri (îndepărtăm seminţele) pentru a da un gust pikant supei, mai potrivim gustul, dacă este nevoie, apoi luăm oala de pe foc.

Servim paprikaşul calduţ!

Poftă bună!

TIPS-URI

1

se poate servii cu suc de roşii sau smântână;

Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikaş cu carne de porc cartofi şi găluşte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paprikas cu carne, mazare si galuste