Parizer de casa din piept de curcan

de oanapl in Mezel de casa, 8 Feb 2017 | 12510 vizualizari

 

Acest parizer de casa este delicios si sanatos si poate fi dat si copiilor.

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de curcan
  • 4 oua
  • 130 g gris
  • 90 ml ulei
  • 2 catei usturoi
  • cimbru
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita curry
  • sare
  • piper
  • 70 g masline
  • 1/4 ardei gras rosu
Portii: 15
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parizer de casa din piept de curcan:

Dai carnea prin masina de tocat.

Pui ouale intr-un vas inalt si adaugi uleiul, grisul, usturoiul si condimentele si mixezi cu un mixer vertical. Adaugi carnea tocata si mixezi pana se omogenizeaza compozitia. Adaugi maslinele taiate felii si ardeiul taiat cubulete si amesteci usor.

Intinzi folie alimentara in 4 straturi si torni compozitia, apoi strangi folia bine si formezi batonul de parizer. Strangi foarte bine si innozi folia la capete. Invelesti batonul de parizer in folie de aluminiu si il pui la fiert in apa rece. Lasi sa fiarba pentru 40-50 de minute, din momentul in care incepe sa clocoteasca, pana cand devine tare. Il scoti din apa si il lasi sa se raceasca, apoi il dai la frigider pentru 1-2 ore si apoi, il tai felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parizer de casa din piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

miki_a 1

10.02.2017, 13:49

M-am gandit si eu, dar nu ma risc! Multumesc pentru raspuns!

Gherca Daniela 1

10.02.2017, 17:58

oanapl 1

11.02.2017, 14:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta traditionala, romaneasca de Caltabosi /cartabosi de casa