Parjoale de legume cu salata de sfecla rosie

de iry-gabriela in Mancaruri de post, 28 Feb 2012 | 11375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 cartofi albi,
  • 3 morcovi,
  • un postarnac mare,
  • 3 linguri faina,
  • pesmet,
  • usturoi,
  • o legatura marar si una de patrunjel ,
  • sare si piper.  
  • pentru garnitura salata de sfecla rosie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale de legume cu salata de sfecla rosie:

cartofii se apala si se pun la fiert.  

separat se curata morcovii si postarnacul ,se spala si se pun la fiert.   

dupa ce au fiert cartofii se curata de coaja si se du pe razatoarea mare.  

apoi dupa ce au fiert morcovii si postarnacul se dau si ele pe razatoarea mare.   

se amesteca impreuna apoi se adauga usturoi,marar si patrunjel ,faina si pesmet sa se lege compozitia.  

se formeaza parjoale care se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins.

ca si garnitura am folosit salata de sfecla rosie. 

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale de legume cu salata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Sim0na 1

01.03.2012, 21:27

N-am mai papat de multtiii ani! Bunica imi facea mereu...

Ubulika 1

02.03.2012, 11:51

ioiiiii ce bine arata

iry-gabriela 1

03.03.2012, 08:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole