Parmigiana cu dovlecei

de iuliandu in Lasagna, 3 Oct 2012 | 6570 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 3-4 foi de lasagna
  • cascaval dulce
  • faina alba
  • 4 rosii
  • parmigiano
  • sare,piper
  • maghiran
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parmigiana cu dovlecei:

Taiem dovlecei felii pe lungime,ii trecem prin faina si ii prajim pentr 4-5 minute. Rosiile le taiem felii. Fierbem foile pentru lasagna pentru un minut, punem si un praf de sare in apa, apoi le scurgem. Cascavalul il dam pe razatoare.

In tava punem hartie pentru copt dupa care aranjam un strat de foaie, un strat de dovlecel, cascaval si rosii, continuam pana se termina ingredientele. Deasupra punem cascaval, parmigiano, felii de rosii si maghiranul. Le lasam in cuptorul incins la 150° pentru 30 minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Eu am folosit o tava de aluminiu de unica folosinta,este mult mai practica si foile de lasagna au incaput perfect.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parmigiana cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna rapida