Pască

de Dana_Retetegg in Prajituri, 30 Apr 2011 | 3615 vizualizari

COMENTARII (22)

Mihaela11_jo 1

30.04.2011, 23:42

Foarte fina
Uite ca am ajuns si eu sa mananc ceva azi

Dana_Retetegg 1

01.05.2011, 00:35

Pofta buna sa ai Mihaela

Dana Cristea - pusikmea 1

01.05.2011, 08:46

ExploraCuisine 1

01.05.2011, 09:05

Ce bine arata si ce as papa o bucatica mica acum

Ade200 1

01.05.2011, 10:16

Foarte bună. Îmi place ideea de a o face în tavă dreptunghiulară, deşi, tradiţional, se face în tavă rotundă.

Rocsi 1

01.05.2011, 10:56

buna

lia maria 1

01.05.2011, 11:06

aziz 1

01.05.2011, 11:08

Cris2711 1

01.05.2011, 13:10

Lau 1

01.05.2011, 15:00

LUK 1

01.05.2011, 17:00

delicioasa

kamy 1

01.05.2011, 18:47

care-i branza framantata dulce? bine arata

Dana_Retetegg 1

01.05.2011, 18:54

Merci tuturor pt aprecieri

Dana_Retetegg 1

01.05.2011, 18:55

Am facut in tava dreptunghiulara pasca si in tava rotunda drobul Adevarul e ca aveam asa de multe pe cap in ziua aceea incat partea de estetica am cam neglijat-o

Dana_Retetegg 1

01.05.2011, 18:58

Kamy, branza framantata dulce e aceea din prima poza
La Bz la socrii se zice asa la branza aceea dulce care se foloseste in general la prajituri
Eu intr-o zi m-am dus la alimentara si am vazut scris branza proaspata, am cumparat pt o tarta cu branza si fructe si cand am ajuns acasa am constatat ca era proaspata insa sarata , deci cu branza, nu le prea am

kamy 1

01.05.2011, 19:09

am vazut poza....e branza de vaci?? aia se foloseste la pasca sau ricotta

RuxyRux 1

02.05.2011, 11:11

Arata delicios!!!!

mamaieelena 1

02.05.2011, 12:45

buna e tava cam mare pentru mine vreau doar o felie

Dana_Retetegg 1

02.05.2011, 16:06

Lol Kamy n-am auzit de pasca cu ricotta Adica sunt convinsa ca se poate face si cu alte tipuri de branza, dar eu o prefer traditionala
Btw, ricotta e cam scumpa

Dana_Retetegg 1

02.05.2011, 16:07

Ruxy, mamaielena, cristiana va multumesc mult!

adry88 1

14.05.2011, 17:42

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branzoaice