Pasta de ardei kapia

de Lau in Conserve, 3 Sep 2011 | 6410 vizualizari

 

by lia

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei curatat
  • 220 g sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei kapia:

Ardeii bine copti,fara urme de fermentare,spalati,curatati de seminte si cotoare ii trecem prin masina de tocat carne si apoi pasta obtinuta o cantarim.

Pentru fiecare kg de pasta adaugam 220 g  sare,amestecam bine si lasam compozitia sa stea de pe o zi pe alta.

A 2-a  zi mai amestecam de 2 ori pana ne pregatim borcanele.

Punem pasta in borcanele sterilizate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei kapia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

horia 1

04.09.2011, 17:05

ce bine arata,felicitari !

Lau 1

05.09.2011, 15:46

multumesc horia

Kori 1

03.10.2011, 13:39

foarte bun, cred ca am sa fac si eu

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ardei kapia