Pasta de gogosari si ardei pentru iarna

de alinutzika in Conserve, 25 Aug 2011 | 14499 vizualizari

 

Buna la iarna pentru ciorbe, tocanite, etc.

 

INGREDIENTE

  • gogosari
  • ardei capia
  • sare grunjoasa
  • ulei
  • conservant
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosari si ardei pentru iarna:

Se curata de cotor ardeii si gogosarii si se dau prin robot sau masina de tocat .

Se pun la foc mediu, cu putin ulei. Se lasa la calit aproximativ o ora. Se sareaza si apoi se adauga conservantul. Se amesteca bine si se ia de pe foc. Pasta rezultata se pune fierbinte in borcane curate, care apoi se intorc cu capul in jos pentru 5 minute. Se baga apoi repede in paturi si se lasa acolo, bine acoperite pana se racesc, adica, cam pana a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosari si ardei pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]