Pasta de ton cu masline

de Oana in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2010 | 24420 vizualizari

 

O gustare excelenta sau un mic dejun delicios.

 

INGREDIENTE

  • o cutie mare de ton in ulei
  • un fir de ceapa verde
  • 100 g masline negre feliate
  • o lingurita zeama de lamaie
  • sare si piper dupa gust
  • o lingurita de marar tocat fin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu masline:

Tonul se scurge de ulei, dar se mai lasa o lingura de zeama si se mixeaza cu blenderul vertical pana devine cremos. Se adauga ceapa verde taiata rondele fine, masline feliate foarte fin, mararul tocat, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust. Se amesteca cu o furculita pana se omognizeaza. Se serveste pe paine proaspata si cu felii de rosii.

TIPS-URI

1

Cu pasta de ton se pot face rosii umplute, se scobesc rosiile, se scurg de zeama si se umplu, apoi se lasa la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Oana 1

17.06.2010, 22:00

Da, Silvia, e delicioasa Am facut si cu ton in suc propriu si cu ton in ulei, e la fel de buna in ambele variante

Laly 1

17.06.2010, 23:43

Si eu am salvat reteta.Cred ca este tare buna.

mena29 1

18.06.2010, 00:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida impanata