Pastai cu soia "Inedit"

de deyutzky in Mancaruri de post, 3 Apr 2013 | 7883 vizualizari

 

O mancarica rapida si gustoasa pentru perioada postului

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan fasole galbena (720 ml)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingura zarzavat de casa
  • 1 punga soia Inedit cuburi
  • 4-5 catei de usturoi mai mari
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai cu soia "Inedit":

Soia o punem la fiert in apa cu sare pentru aprox 10 minute, dupa care o scurgem de apa.

Intr-o oala adaugam putin ulei, ceapa taiata marunt, morcovul taiat cubulete si putina apa si le lasam la calit cateva minute.

Punem apoi o lingura de zarzavat , adaugam fasolea(spalata bine), usturoiul taiat in bucati mai mari si soia.

Adaugam apa cat cuprinde, sare si piper dupa gust, amestecam bine...acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic aprox 20-30 min.

Pofta buna!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai cu soia "Inedit"" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de post cu soia "Inedit" si mamaliguta