Pastai la borcan pentru iarna

de ianculubita in Conserve, 17 Iul 2013 | 60890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole pastai
  • sare grunjoasa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai la borcan pentru iarna:

Pastaile curatate, spalate, le punem intr-un vas cu apa si sare (3 l apa, 2linguri rase cu sare), pentru 5-10 minute. Le scoatem intr-un vas cu apa rece schimband apa pana se racesc, apoi le impartim in borcane. Umplem borcanele cu apa in care le-am oparit, infiletam capacele si fierbem borcanele 15 minute din momentul cand incepe apa sa clocoteasca. Scoatem borcanele, le infasuram cu o patura iar dupa ce s-au racit de tot le depozitam la camara.

TIPS-URI

1

Pastaile le puteti taia pe jumatate daca sunt lungi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai la borcan pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zarzavat pentru ciorba