Pastai prajite cu usturoi

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de legume, 4 Aug 2011 | 29036 vizualizari

 

Gustarea preferata in ceea ce priveste pastaile...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pastai rotunde
  • 1 rosie potrivita taiata cuburi
  • 2 cepe mari tocate marunt
  • condimente: sare si un praf de piper
  • usturoi dupa gust (eu am pus o capatana intreaga)
  • marar proaspat tocat marunt pentru servit
  • 2-3 linguri cu ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai prajite cu usturoi:

Ceapa tocata marunt o punem la calit in 2-3 linguri de ulei, impreuna cu cativa catei de usturoi taiati julien  si cu rosia taiata cuburi, condimentam cu sare si piper, in functie de gusturi, iar cand ceapa devine translucida adaugam pastaile (curatate) si le lasam la foc potrivit pentru 30-40 de minute (fara a mai adauga apa/supa). In momentul in care pastaile au fiert suficient punem restul de usturoi, pisat marunt, presaram mararul verde si le servim calde.

Sa aveti opfta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai prajite cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]