Pastarnac si morcovi cu miere la cuptor

de marianascarlat in Mancaruri de post, 22 Apr 2013 | 6556 vizualizari

COMENTARII (15)

portiadelumina 1

22.04.2013, 10:15

E interesantă combinaţia cu miere. Nu ştiu cât de indicată este încălzirea mierii la temperaturi ridicate (din câte ştiu eu, nu e indicat) dar poate eu sunt nebucătar, iar bucătarii englezi vor fi ştiind ei mai bine.

MotanLaOale 1

22.04.2013, 10:24

ionela2682 1

22.04.2013, 10:36

din cate stiu eu mierea devine toxica la temperaturi ridicate!!

marianascarlat 1

22.04.2013, 10:36

Padre nu stiu ce sa zic! Dar a fost buna!

marianascarlat 1

22.04.2013, 10:38

Poate doar simpla, nu cu atata supa in ea!Oricum n-am avut nici o problema!

Bunica 1

22.04.2013, 11:11

E toxica pregatita la temperaturi ridicate ,dar nu faci in fiecare zi

diana_k 1

22.04.2013, 11:22

babi5 1

22.04.2013, 12:23

Inedit

deyutzky 1

22.04.2013, 12:28

Bucataras Monica 1

22.04.2013, 14:10

in aceasta combinatie nu l-am incercat , dar cred ca este bun

Zamfira 1

22.04.2013, 16:10

marianascarlat 1

22.04.2013, 18:05

palpabil 1

22.04.2013, 20:37

cred ca e foarte bun

palpabil 1

22.04.2013, 20:39

sa sti ca englezilor nu le place doar pastarnacul... manaca si foarte mult fish & chips

marianascarlat 1

22.04.2013, 21:34

Stiam si de fish& cips, dar ficei mele nu-i place. In schimb pastarnacul cu miere i-a placut!
Multumesc de comentariu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ratatouille