Paste bologneze

de Micutza Luana in Penne, 27 Dec 2013 | 5816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumatate pachet de paste
  • sare
  • Pentru sosul bolognez
  • carne tocata
  • un morcov
  • coada de la leustean
  • oregano
  • busuioc (eu am pus uscat daca aveti proaspat si mai bine)
  • sare
  • piper
  • suc de rosii
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste bologneze:

Pentru inceput  pregatim sosul .

Peste uleiul incins punem carnea tocata pana prinde putina culoare . 

Morcovul este curatat si dat prin razatoarea mica iar coada de leustean se toaca marunt  si se adauga peste carne . 

Sucul de rosii il adaugam si pe el impreuna cu mirodeniile si lasam circa 45 minute o ora sa fiarba la foc mic .

Punem apa la fiert pentru paste , cand da in fiert adaugam sarea si spaghetele.

Se fierb ,, al dente ,, 

Se amesteca spaghetele cu sosul si se servesc si cu parmezan daca doriti . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste bologneze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]