Paste carbonara

de Alexandra Burz in Farfalle, 23 Feb 2014 | 8834 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr kaizer/ salam
  • 2 linguri smantana 20 % grasime
  • 500 gr paste
  • 3 oua
  • parmezan ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste carbonara:

  1. Fierbeti pastele 8 minute.
  2. Prajiti kaizerul taiat cubulete.
  3. Bateti ouale ca la omleta, adaugati kaizerul prajit, sare si piper.
  4. Strecurati pastele, puneti-le din nou la foc mic si caliti-le in putin ulei.
  5. Adaugati ouale cu kaizerul si amestecati pana ce oul se coace bine.
  6. Opriti focul, adaugati smantana si amestecati.
  7. Serviti-le cu parmezan ras deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Alexandra Burz 1

24.02.2014, 21:53

Multumesc mult dragii mei bucatarasi va pooop si va imbratisez pe fiecare

_Alina_ 1

25.02.2014, 10:42

Alexandra Burz 1

25.02.2014, 18:10

Alina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de paste carbonara