Paste chinezesti cu ciuperci si alge

de Mirela_Tilvescu in Paste, 5 Aug 2012 | 6717 vizualizari

 

Este o reteta chinezeasca delicioasa si sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • 250 g de paste chinezesti cu ou
  • 1 ceapa mare
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 morcovi potriviti ca marime
  • 50 g ciuperci shitake( se pot folosii de altfel orice fel de ciuperci)
  • 20 g alge wakame
  • 3 oua
  • 2 linguri sos de soia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste chinezesti cu ciuperci si alge:

Intr-un wok se incinge uleiul de masline,apoi se pune ceapa taiata in rondele si usturoiul si se calesc cateva minute.Intre timp se taie mocovul in fasii subtiri si se pune peste ceapa,apoi ciupercile feliute.Dupa ce algele au stat in apa 2 minute,se scurg si se calesc cu celalalte legume.Se bat ouale si se pun peste legume amestecand  continuu.Pastele fierte( conform instructiunilo de pe ambalaj) se surg si se amesteca cu legumele si ultima oara se adauga sosul de soia.

Se pot servi ca fel principal sau ca si garnitura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste chinezesti cu ciuperci si alge" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu masline si creveti