Paste cu branza de vaci

de mimmi in Dulciuri, 8 Sep 2011 | 4553 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste(eu am folosit turbane)
  • 500 g branza de vaci
  • zahar dupa gust
  • 100 g stafide
  • esenta rom
  • coaja rasa de portocal si lamaie
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza de vaci:

Punem pastele la fiert in apa cu sare. Le lasam la scurs . Curatam stafidele de codite si le punem in esenta de rom ( puteti amesteca esenta de rom cu putina apa ) si le lasam cca 10-15 minute sa se patrunda. Amestecam branza cu stafidele,coaja de portocala si lamaie si zahar dupa gust.

Amestecam pe foc,pastele cu branza(se poate adauga 1-2 linguri ulei) Se pot servi atat calde cat si reci ! Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

ieri la 13:59

Mâncărică de cartofi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:06

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor fierti cu branza dulce si iaurt