Paste cu carne sub capac de aluat

de oanapl in Porc, 24 Ian 2017 | 4698 vizualizari

COMENTARII (20)

Bunica 1

24.01.2017, 15:22

Bune or fi!

Constelatialeu 1

24.01.2017, 15:27

Arata bine ce ai tu acolo, dar cu mai putine pastoase....nu prea am vorbe cu ele....

oanapl 1

24.01.2017, 15:33

sunt, sunt bune!

oanapl 1

24.01.2017, 15:34

Nici eu nu fac paste prea des.

Rahela Velicu 1

24.01.2017, 15:37

ce bunatate!

Panacris 1

24.01.2017, 15:39

MotanLaOale 1

24.01.2017, 16:24

oanapl 1

24.01.2017, 16:31

Valclaudia 1

24.01.2017, 17:54

Bucataras Diana 1

24.01.2017, 18:37

wow. ce bine arata...

mirela0911 1

24.01.2017, 18:42

Bună trebuie să fie!

Ina 1

24.01.2017, 18:43

oanapl 1

24.01.2017, 19:16

Multumesc!

Rocsi 1

24.01.2017, 19:25

Imi place preparatul tau, dar mai tare ma tenteaza o bucatica din capacul de aluat, mai ales daca este cald!

katty 1

24.01.2017, 20:05

kytz 1

25.01.2017, 00:50

oanapl 1

25.01.2017, 10:55

Ma bucur ca iti place Rocsi. Intr-adevar era foarte bun "capacul" .

loredanaaa 1

25.01.2017, 16:24

miki_a 1

27.01.2017, 05:36

Deosebit preparat!

oanapl 1

27.01.2017, 13:52

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascaval