Paste cu pesmet si magiun

de Zamfira in Fusilli, 14 Sep 2012 | 5203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g. paste
  • pesmet
  • zahar
  • magiun
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pesmet si magiun:

Fierbem pastele, le strecuram cat mai bine. Punem ulei intr-o tigaie (cateva linguri), adaugam pemet si zahar tos. Prajim putin compozitia si punem peste ea pastele scurse. Amestecam totul cu grija si o servim cu magiun ( cantitate dupa preferinte).

O mica curiozitate: gustul seamana perfect cu cea a galustelor cu prune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pesmet si magiun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu pesmet