Paste cu pesmet si magiun

de Zamfira in Fusilli, 14 Sep 2012 | 5282 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g. paste
  • pesmet
  • zahar
  • magiun
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pesmet si magiun:

Fierbem pastele, le strecuram cat mai bine. Punem ulei intr-o tigaie (cateva linguri), adaugam pemet si zahar tos. Prajim putin compozitia si punem peste ea pastele scurse. Amestecam totul cu grija si o servim cu magiun ( cantitate dupa preferinte).

O mica curiozitate: gustul seamana perfect cu cea a galustelor cu prune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pesmet si magiun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu nuci si pesmet