Paste cu sparanghel

de - Andreea - in Paste, 7 Aug 2017 | 6636 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste
  • 1 legatura sparanghel ( 8-10 fire)
  • 3 oua
  • 50 gr parmezan
  • 100 gr pancetta
  • ulei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sparanghel:

Incepem prin a pune o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Le lasam la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj ( in functie de tipul de paste ales).

Intre timp, pregatim sparanghelul. Il curatam usor, apoi il taiem rondele.

Punem o tigaie la foc potrivit. Punem putin ulei si calim sparanghelul ( fara varfuri) impreuna cu pancetta pentru circa 5 minute. 

Adaugam apoi si varfurile sparanghelului si lasam la foc potrivit 1-2 minute. 

Separat, batem spuma ouale. Adaugam parmezan si sare dupa gust.

Cand pastele au fiert, le scurgem bine de apa si le punem in tigaie. 

Amestecam usor si adaugam putin cate putin ouale, amestecand in continuu.

Lasam la foc potrivit pana ce oul este bine prajit. ( ca la o omleta) 

Servim pastele calde presarate ( dupa preferinta ) cu parmezan.

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]