Paste cu ton, sos de rosii si pesto

de divainbucatarie in Spaghete, 13 Mai 2011 | 7558 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame paste
  • 2 linguri unt
  • 30 ml ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa rosie mare
  • 50 g capere
  • 1 ceasca suc de rosii
  • 60 g pesto de busuioc
  • 200 grame ton in ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton, sos de rosii si pesto:

Fierbem pastele in apa cu sare si 1 lingura unt. Intre timp calim, ceapa si usturoiul tocate marunt. Adaugam caperele, sosul de rosii sosul pesto si fierbem 5 minute amestecand continuu.

Cand pastele s-au fiert, le scurgem de apa si le amestecam cu 1 lingura de unt. scurge-le de apa. Le impartim pe farfurii, punem sosul, apoi tonul, asezonam cu parmezan si servim.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton, sos de rosii si pesto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste linguini integrale cu pesmet