Paste penne cu mozzarella

de Oana in Penne, 9 Iul 2012 | 7485 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g mozzarella Granarolo (se recomanda folosirea mozzarella Cucina Granarolo 250g sau mozzarella Granarolo mini 1kg)
  • 280 g penne
  • 400 g rosii cherry
  • oregano
  • busuioc
  • 1 catel de usturoi
  • 30 g ulei de masline extravirgin
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste penne cu mozzarella:

Spala rosiile, taie-le felii si pune-le intr-un castron, impreuna cu usturoiul tocat, oregano,  4 frunze de busuioc, rupte in  bucati mici si uleiul. Condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Lasa aromele sa se intrepatrundă timp de 1 ora. Gateste pastele in apa sarata. Cand devin al dente, scurge-le de apa si pune-le sub un jet de apa rece, pentru a opri fierberea.Scurge de apa si amesteca cu rosiile si sucul format.Adauga mozzarella si frunze parfumate de busuioc.

Aceasta reteta este un advertorial Granarolo

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste penne cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne rigate cu tocanita