Paste Philadelphia

de - Andreea - in Paste, 14 Dec 2012 | 16039 vizualizari

COMENTARII (31)

- Andreea - 1

16.12.2012, 22:47

satisfyyourcravings...ti-o recomand.e una din cele mai bune retete cu paste mincate vreodata...iar mie imi plac la nebunie pstele si am incercat destule feluri

jolygina 1

18.12.2012, 13:35

imi plac

tavi777 1

20.12.2012, 13:36

Un sfat ff bun pt toti incepatorii: NU PUNETI IN TIGAIE NICIODATA PT FRIPT..PRAJIT..CALIT..ETC..ULEI DE MASLINE...uleiul de masline se foloseste doar natural..in salate..uleiul de masline isi pierde toate proprietatile si devine amarui ( da un gust urat oricarui produs prajit in ulei de masline)..folositi ulei de palmier sau de porumb daca va permiteti..daca nu ulei de floarea soarelui sau pt inmuiat..calit la un unt 95% grasime

diaconta 1

20.12.2012, 13:44

Aici sunt de acord cu tine Tavi

4fun 1

23.12.2012, 15:03

super simplu de pregatit si sunt minunate!

- Andreea - 1

23.12.2012, 20:49

momentan sint la stadiul in care invat sa gatesc deci ma iau strict dupa retetele din cartile de bucate... dar multumesc frumos tavi ptr sfat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]