Paste picante cu ton si dovlecel

de vero_closca in Paste, 16 Aug 2010 | 6229 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet paste
  • 250g ton in ulei de masline
  • 500g rosii
  • 1 ardei
  • un dovlecel
  • 1 crenguta cimbru verde
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ardei iute
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste picante cu ton si dovlecel:

legumele se spala si se taie cubulete.

tonul se scurge de surplusul de ulei.

intr-o tigaie se pune uleiul de masline si se adauga cubuletele de dovlecel sa se caleasca usor.

se adauga ardeiul si dupa ce se inmoaie putin se pun si rosiile si ardeiul iute taiat in rondele subtiri.

se potriveste gustul cu sare si piper si se adauga si tonul.

se amesteca usor cu pastele fierte ( dupa instructiunile de pe pachet), scurse si clatite sub jet rapid de apa rece.

se presara cimbru tocat fin si se servesc!

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste picante cu ton si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rigatoni cu creveti si scoici