Paste scoici cu legume mexicane si maioneza

de trifadalia in Salate, 1 Aug 2018 | 3460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de paste tip scoici
  • 1 punga de salata mexicana congelata
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita mustar
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 200 ml ulei
  • 2 linguri de iaurt grecesc sau smantana
  • sare
  • piper
  • 1 catel de usturoi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste scoici cu legume mexicane si maioneza:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, apoi se strecoara, se spala si se lasa la racit. Se procedeaza identic si cu legumele mexicane, doar ca dupa ce sunt fierte, se pun in apa rece cu gheata pentru a-si pastra culoarea.

Din ou, mustar si ulei se face maioneza. Dupa ce se încorporează uleiul în amestec, ar trebui să obții o cremă consistentă, densă, gălbui-pai. Se rade si catelul de usturoi,apoi se subtiaza cu iaurtul sau smantana si se asezoneaza cu sare si piper. Se adauga maioneza, apoi se toarna peste paste si legumele mexicane. Se lasa jumatate de ora sa se intrepatrunda gusturile, apoi se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste scoici cu legume mexicane si maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

mirela0911 1

02.08.2018, 10:11

Cred ca sunt tare bune!

dantes 1

03.08.2018, 12:19

Bune!

Ina 1

05.08.2018, 22:25

Incearca sa bifezi ca imagine principala poza cu produsul finit . E mai relevanta si atrage mai mult privitorul catre reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Poiana cu ciuperci