Pastrama de oaie inabusita in vin alb

de Krystyan Trendy in Oaie, 8 Dec 2013 | 21800 vizualizari

 

A iesit o grozavie de pulpa :p

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de oaie
  • 1 capatana de usturoi
  • 3 linguri de otet
  • 300 ml vin alb
  • sare
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de oaie inabusita in vin alb:

Spalam bine pulpa, o transam, o crestam cu cutitul, punem sare, otet si apa si lasam 2-3 ore la rece. Apoi curatam usturoiul, il spalam si il zdrobim cu aparatul de usturoi.

Intr-o cratita punem ulei, pulpa, usturoiul, turnam vinul deasupra, condimentam cu oregano si sare dupa gust. Acoperim cratita cu o folie si o dam la cuptor  pentru o ora. Adaugam apa daca este necesar ca sa fiarba bine. Cand pulpa se rumeneste scoatem cratita din cuptor.

Scoatem carnea pe un platou si servim pulpa calda.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de oaie inabusita in vin alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrama de oaie in vin rosu