Pastramă de oaie la rotisor

de ionix in Oaie, 28 Dec 2010 | 11173 vizualizari

 

pe gustul soţului meu.... Facută de el :p

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pastramă de oaie
  • 150 ml vin roşu
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastramă de oaie la rotisor:

De obicei cumpăram pastrama de la o măcelărie turcească dar era închis...

Am luat pastramă de la un hypermarket şi era prea sărată. Am lăsat pastrama în vin roşu la desărat vreo 3 ore şi apoi am lăsat-o la scurs. Se încinge bine cuptorul.

Pastrama se taie bucăţi cam de 5x5 cm, pentru a ieşi toată grăsimea. Pe ţepuşă se pun cu puţină distanţă între ele şi se fixează cu o tijă.

Se lasă la foc mic câteva ore bune, vreo 4 le-am lăsat noi, până cînd se rumenesc frumos.

Se servesc calde cu murături şi un pahar cu vin.

Poftă bună!

 

TIPS-URI

1

marinând în vin, pastrama nu şi-a pierdut aromele...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastramă de oaie la rotisor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la cuptor cu legume si masline verzi