Pastrav cu rosii si grapefruit la gratar

de Bya Ralu in Pastrav, 5 Aug 2012 | 3494 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi eviscerati
  • 1 grapefruit
  • 1 rosie
  • 2 catei de usturoi
  • salvie,sare,piper,ulei masline
  • lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu rosii si grapefruit la gratar:

Fiecare bucata de pastrav se clateste cu apa rece,se usuca cu hartie tip servet,se condimenteaza pe fiecare parte.inclusiv inauntru.Rosia o taiem cubulete,se condimenteaza cu sare si piper,adaugam usturoiul pisat,se amesteca bine si se stropeste cu putin grapefruit.Se taie 2 felii mari de grapefruit,le taiem in doua si le dam deoparte.Se umple fiecare peste cu sosul de rosii si jumatate de felie de grapefruit.Se stropesc toti cu grapefruit,le lasa 20 minute la rece,dupa care se imbraca in folie de aluminiu fiecare bucata de peste.se pun pe gratar si se lasa cca 20 minute.Se servesc cu cartofi natur si mujdei de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu rosii si grapefruit la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastravul lui bunicu'