Pastrav cu smantana

de elucubratiiculinare in Pastrav, 6 Mai 2018 | 5184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi potriviti
  • 4 linguri faina
  • 1 buc ceapa
  • 1 capatana usturoi
  • 200 ml smantana
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu smantana:

Curatam pestele, se spala in mai multe ape si se sterge cu un prosop de bucatarie (de hartie- trebuie sa absorbim apa). Se condimenteaza cu sare si piper. Se tavaleste prin faina si se prajeste in ulei incins pe ambele parti. Se scoate si se pastreaza la cald.
Se caleste ceapa tocata marunt in unt, se adauga smantana amestecata cu o lingura faina si 200 ml apa. Adaugam usturoiul pisat, condimentam sosul cu sare si piper. Se pune pastravul in sos si se mai lasa sa dea cateva clocote. Adaugam si patrunjelul verde tocat marunt si amestecam usor.
Servim fierbinte cu garnitura de broccoli sau cartofi natur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]