Pastrav in vin la cuptor

de nadea68 in Pastrav, 14 Iul 2013 | 19432 vizualizari

 

Fiind nascuta si crescuta pe malul Dunarii,pestele nu-mi lipsete din meniu.
Orice fel de peste il gatesc cu placere...Pentru azi am ales pastravul :)
O reteta dietetica fara multe grasimi.

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi de marime medie
  • rozmarin
  • lamaie
  • sare
  • piper
  • ulei
  • vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav in vin la cuptor:

Se curata si se spala pestele.

Inauntru se pune cate un ramurel de rozmarin,o felie de lamaie, sare si piper.

Se pun pastravii pe cate o foaie de aluminiu,se ung cu ulei si se adauga vinul.

Cu grija invelim bine pestele in foaia de aluminiu si lasam la cuptor la 200° cam 20 de minute.(depinde de marimea pestelui).

Se scoate pestele din cuptor si se serveste pe farfurie direct in foaie de aluminiu.

Poate fi acompaniat  cu salata.

TIPS-URI

1

 vinul alb poate fi inlocuit cu otet de mere iar lamaia cu portocala

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav in vin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

laura_n 1

15.07.2013, 17:53

interesant, cred ca pot incerca si eu cu vin )

stefanvictor 1

17.07.2013, 12:57

Excelent, sunt sigur ca este o reteta deosebita. Pofta buna!

nadea68 1

17.07.2013, 19:33

stefanvictor e o reteta cu putine grasimi,sanatoasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor cu sos Meuniere