Pastrav prajit cu cartofi la cuptor si mujdei de usturoi

de amradu in Pastrav, 3 Apr 2017 | 6106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de pastrav eviscerat
  • 750 g cartofi congelati pentru cuptor
  • 5 graunti de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • faina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit cu cartofi la cuptor si mujdei de usturoi:

Pastravul se spala bine cu apa rece, dupa se da prin faina si se pune in uleiul incins si se rumeneste pe ambele parti, dupa preferinte.

Cartofii se pun in tava, se dau cu sare si piper si se baga 25 de minute la 220 grade C.

Se curata usturoiul, se piseaza, se pune o lingura de ulei de masline, se adauga sare si se freaca bine cu o lingura, dupa care se adauga apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit cu cartofi la cuptor si mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pastrav a la Venitienne