Pastrav umplut cu rosii la gratar

de Bya Ralu in Pastrav, 29 Aug 2015 | 4027 vizualizari

 

Foarte bun a fost

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati pastrav eviscerat
  • 1 rosie mare
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav umplut cu rosii la gratar:

Pestele se spala bine si se lasa la scurs.

Se unge pe ambele parti cu ulei de masline,se presara condimentele peste tot inclusiv in interior.

Rosiile se taie rondele  si in jumatate daca este mai mare si se umple fiecare bucata de pastrav.

Se da la rece pentru 2 ore.

Gratarul se unge bine cu slanina sau grasime si se pun bucatiile de peste,se lasa cam 15-20 minute pe ambele parti,se intorc doar o singura data.

Cu o furculita se verifica in interior daca este gata.

Se iau de pe gratar si se servesc cu garnitura de salata si mujdei de usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav umplut cu rosii la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor in staniol