Pateuri cu ciupercute

de adriana_bobu in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2010 | 6684 vizualizari

 

Merg alaturi de o bere rece...

 

INGREDIENTE

  • 700 g ciuperci
  • 1 morcov
  • 1-2 cepe
  • 2 oua (unul pt compozitie, unul pentru uns)
  • un pachet de foietaj Morarita
  • 200 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu ciupercute:

Se curata ciupercile, se taie marunt, de asemenea ceapa si morcovul, dupa care se pun in tigaie cu putin ulei si se lasa pe foc cca 30 min. Se  lasa compozitia la racit , apoi se adauga oul batut . Aluatul se intinde pe planseta , apoi se taie dreptunghiuri si se umplu cu compozitia pregatita. Se impaturesc, se ung cu ou si se dau la cuptorul incalzit in prealabil pentru aproximativ 20 min. Pentru un aspect mai placut am sectionat cateva ciupercute si le-am aplicat peste pateuri. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu ciupercute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta "Bucuria culorilor"