Pateuri cu salam

de Lau in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2011 | 5578 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 300 ml apa calduta
  • 1 lingurita sare
  • 5 linguri zahar
  • 50 g ulei
  • branza de vaci prospata
  • salam
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu salam:

Se pune faina intr-un castron mai mare.

Se face maiaua din drojdie,sare,1 lingura zahar,putina apa si 2 linguri de faina .

Se amesteca si se lasa 15 min.

Se rastorana maiaua peste faina ,se adauga zaharul si se framanta iar la final se framanta coca cu ulei.

Se lasa o ora la dospit.

Se intinde o foaie, se taie patratele si se adauga o felie de branza si una de salam .

Se impatureste si se aseaza in tava unsa cu ulei.

Se repeta pana terminam.

Se ung cu oul batut si se dau la cuptor pana se rumenesc deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu salam" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covrigei sarati