Pateute de Craciun

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2009 | 8562 vizualizari

 

Stelute, inimioare, braduti ... va puteti juca preparind delicioase pateute din foietaj si diverse umpluturi pentru un desert aratos de Craciun

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj
  • 2 ciuperci
  • 1 ceapa potrivita
  • putin marar(cateva fire)
  • 50 g. cascaval
  • 50 g. sunca presata
  • sare , piper
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateute de Craciun:

Se toaca ceapa marunt, se caleste putin, pana devine sticloasa, se adauga ciupercile taiate marunt, sare, piper, marar si se lasa 5-10 minute la inabusit.

Cascavalul si sunca se taie fasii.

Se intinde aluatul, se decupeaza figurinele pe care le doresti, se pun ciupercile , cascavalul si sunca.

Se introduc in cuptorul incuns la foc potrivit.

 

TIPS-URI

1

La fiecare figurina se pune o parte jos pe care se pune umplutura si alta deasupra.

2

Stelutele sunt cu ciuperci, inimioarele cu sunca si cascaval, florile cu ciuperci si sunca.

3

Daca aveti rabdare puteti sa taiati foietajul in diferite forme

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateute de Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]