Pavlova cu crema de vanilie si frisca

de mirela0911 in Prajituri, 22 Sep 2011 | 13234 vizualizari

 

De cand am vazut-o la fete i-am pus gand rau. Si i-a venit randul. Daaarrrrr........ ceva ceva tot nu am facut eu bine pentru ca s-a cam zdrobit dupa ce s-a racit. Acesta ar fi sa zicem singurul defect ca in rest, iti vine sa te ascunzi si sa o mananci de una singura. Deja mi s-a spus ca prajitura din asta sa mai fac.

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 1/4 lgt. otet
  • 1 cup zahar
  • 1 plic budinca vanilie Dr.Oetker
  • 3 lg zahar
  • 500 ml lapte
  • 200 ml frisca lichida Hulala
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pavlova cu crema de vanilie si frisca:

Se mixeaza albusurile pana se intaresc. Se adauga zaharul cate o lingura pe rand si se bate bine dupa fiecare pana face tepi.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se unge cu unt o forma de cerc si se toarna spuma dandu-i ce forma doriti. Se da la cuptor la 110 grade cu usa intredeschisa pentru 45-50 minute. Lasam sa se raceasca in cuptor. 

Intre timp se face budinca conform instructiunilor de pe plic.

Intindem in mijloc budinca de vanilie, se aseaza deasupra cateva fructe (eu am avut cateva visine la congelator), iar deasupra se orneaza cu frisca si fructe de care doriti.

Se serveste cu mare pofta!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pavlova cu crema de vanilie si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu bezea si nuca de cocos