Am primit de curand o carte de bucate doar cu retete de paste si mi s-a parut interesanta asta... bine am facut ciupercile putin diferit..dar a iesit grozav.
Carnea :
Legumele :
Pastele :
Carnea :
Se spala si se taie carnea in cubulete.
Ceapa se taie solzisori si se pune la distuit in ulei , cand e aurie se adauga carnea , amestecand 3-4 min. Se adauga sosul worcester ,cuburile de vita ,cimbrul , sare, piper si apa cat sa acopere carnea si se tine pe foc aproximativ 45 min. Cand e gata se stropeste cu 1 lingura zeama de lamaie.
Legumele :
Ciupercile se curata si se taie felii subtiri , dupa care se distuie in ulei,adaugand sosul de soia, otetul balsamic,sare si piper.
Pe urma se adauga mazarea si smanatana. Se tine pe foc pana cand e mazarea facuta , dupa care se adauga porumbul apoi se ingroasa cu 1 lingura faina + apa( ca la sosul de rosii). Se mai tine pe foc 2 min.
Penne :
Se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj.
Asamblare :
Dupa ce se strecoara pastele se adauga carnea si legumele si se amesteca.