Penne cu spanac si rosii

de ANCA in Penne, 15 Noi 2010 | 19052 vizualizari

 

Dupa o reteta pregatita de Vladut de la Neatza, cu touch-ul personal al Liviului, au iesit o minunatie de paste, usoare si mai gustoase dact as fi crezut!:)

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste (penne)
  • o farfurie cu varf de spanac
  • o cutie de rosii cubulete
  • cativa catei de usturoi (dupa gust)
  • piper
  • sare
  • 300 g parmezan/branza de capra sau alta telemea tare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu spanac si rosii:

Usturoiul se toaca marunt si se pune la innabusit in 2 linguri de ulei de masline, nu prea mult, aproximativ un minut. Se adauga rosiile cubulete, se amesteca bine si se acopera cu un capac.

Dupa ce sosul a clocotit cateva minute, se adauga spanacul proaspat, taiat fasii, sau pur si simplu, rupt cu mana, se amesteca, se pune capacul si se lasa sa dea cateva clocote, cat sa se inmoaie. Nu-l fierbem prea mult pentru a nu-si pierde vitaminele.

Se potriveste gustul cu sare si piper, apoi se adauga sosul peste pastele fierte al dente. Se amesteca si branza de capra data pe razatoarea marunta si se servesc calde. 

Merge perfect un vin alb demisec!

Enjoy!:)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu spanac si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]