Se pune la fiert apa cu sare, iar cand da in clocot se adauga pennele si se fierb cateva minute, dupa care se scurg de apa si apoi se aseaza un capac pentru a se mentine calde.
Separat se ia prazul, se curata, se spala si se opareste in apa fiarta cu sare, dupa care se scurge de apa. Intr-o tigaie se pun 50 g unt sa se topeasca la foc mic. Se adauga prazul oparit si se caleste pana devine auriu. Dupa ce s-a calit se da deoparte si se lasa sa se raceasca, dupa care se adauga smantana si se mixeaza pana devine o spuma.
Separat se pune cealalta jumatate de unt intr-o tigaie, se adaoga kaizerul taiat julienne si se lasa pe foc pana se rumeneste. Kaizerul se amesteca cu spuma de praz si apoi cu pastele. Se potriveste de sare si piper dupa gust si se rade cascaval. La final se adauga patrunjel .
Pofta buna!