Pepene murat

de ianculubita in Conserve, 3 Sep 2013 | 8344 vizualizari

 

Iar nu stiu unde am gasit aceasta reteta;daca cineva de aici o recunoaste eu ii multumesc!!
De obicei eu adaug in muraturi pepeni mici intregi,nu am pus niciodata asa ceva,am incercat reteta si intradevar e foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • felii de pepene
  • sare
  • otet
  • bete de marar cu floare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pepene murat:

Asezam feliile de pepenein borcan cu betele de marar printre ele,turnam saramura facuta din apa,sare si otet,acoperim borcanul cu o farfurie si-l tinem la soare 4zile dupa care-l dam la frigider si servim cand avem nevoie.

Pentru saramura,la 1l de apa punem1lingura de sare si 2linguri de otet,amestecam bine sa se topeasca sarea apoi turnam in borcan.

TIPS-URI

1

eu pentru siguranta am fiert saramura si am pus-o in borcan dupa ce s-a racit foarte bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pepene murat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]