Pere in sos de ciocolata

de Lau in Dulciuri, 12 Noi 2013 | 3014 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pere
  • 300 ml vin
  • 120 g zahar
  • 100 g ciocolata
  • coaja si zeama de la o portocala
  • 200 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere in sos de ciocolata:

Intr-un vas adaugam,vinul,apa,zaharul,coaja de portocala si punem pe foc,

Cand incepe sa fiarba,adaugam perele curatate de coaja,lasam sa fiarba cca 30 min la foc mic,

Le rasucim din cand in cand ca sa fie acoperite perele cu sirop,

Luam vasul de pe foc si lasam sa se raceasca perele in siropul obtinut,

Cand s-a racit bine scoatem perele intr-un vas si siropul il punem din nou pe foc si lasam sa fiarba pana se ingroasa bine,

Dam ciocolata prin razatoare,zeama de portocala si adaugam peste siropul obtinut,

Amestecam bine pana ce se topeste ciocolata,luam de pe foc,

Asezam perele in farfurii si adaugam sosul de ciocolata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere in sos de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]