Perisoare cu sos de smantana si ciuperci

de Miha in Pui, 28 Oct 2009 | 6244 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru perisoare:
  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 2 catei usturoi
  • 1 ou
  • patrunjel
  • sare si piper alb
  • Pentru sos:
  • 300 g smantana
  • 400 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei de masline
  • marar
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare cu sos de smantana si ciuperci:

Pieptul de pui il tocam impreuna cu celelalte ingrediente. Formam perisoarele cu mana umeda, pe care le punem la fiert intr-un vas cu apa clocotind.

Ciupercile le punem la fiert in apa cu sare si putin otet.

Ceapa tocata marunt o calim putin in uleiul de masline. Adaugam perisoarele si ciupercile scurse bine de apa in care au fiert. Punem si smantana, potrivim gustul de sare si piper. Mai dam cateva clocote, iar inainte de a stinge focul adaugam si mararul tocat marunt.

Se serveste cald, cu mamaliguta.

TIPS-URI

1

in sosul de smantana se poate adauga si o lingura de faina, daca sosul va place mai gros

2

dupa preferinta, se pot adauga si 1-2 catei de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare cu sos de smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

sandytza 1

28.10.2009, 15:06

de mult nu am mai facut reteta asta cred ca e timpul sa o refac. Diferenta e ca eu nu faceam cu ciuperci , in rest e la fel ca a ata. Acum am sa pun si ciuperci. Merci de idee . Pup

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de mazare cu carne de pui