Peste cu amestec de lamaie, piper si menta

de Ina in Peste, 25 Ian 2012 | 3989 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg peste ( preferabil fara oase )
  • o cana de malai
  • 2 linguri cu faina
  • condiment pentru peste Kotanyi - Nouvelle Cousine ( cu coaja de lamaie, piper si menta )
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu amestec de lamaie, piper si menta:

Dupa ce curatam pestele, il portionam in felii de grosimea unui deget. Presaram uniform o parte din amestecul de condimente pentru peste ( cu coaja de lamaie, piper si menta ) si lasam sa patrunda in carne aromele, cca. 10- 15 minute. 

Intr-un vas amestecam malaiul cu 2 linguri de faina si o lingura din condimentul pentru peste . Luam fiecare felie de peste si o tavalim in amestecul de malai, apoi o prajim in ulei incins pana ce malaiul formeaza o crusta crocanta, aurie.

Servim cald sau rece, cu bucati de lamaie sau helas.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu amestec de lamaie, piper si menta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de biban/lup de mare cu ardei si rosii, gatit in papiota